Преминете към основното съдържание

Искате ли да видите какво се случва на Луната?

В ерата на телефоните, в които побираме целия си свят и с които запечатваме важни и не толкова важни мигове, за да ги споделяме или просто да си ги пазим, като че ли най-важната част от задължителния смартфон е камерата. Телефони много и с всички тях можем да говорим, да сърфираме в интернет, да се хвалим в социалните мрежи, да имаме винаги подръка календар, часовник, крачкомер, прогнозата за времето, навигация, куп приложения и, разбира се, камера. Но защо така на едни хора снимките им все са хубави, а на други са бледи, тъмни, сякаш в мъгла… Ще кажете – какво толкова, филтри има за всичко. Така е. Но представете си че във вашето мобилно тамагочи има камера, която може да снима дори Луната, или котката, която мрази да я доближават и се налага да я снимате от съседния двор. В близък план!

HUAWEI P60 Pro – новата перла в продуктовата линия на бранда, изумява с възможностите на камерата си и е обявен за фото смартфон №1 с най-висок резултат в историята на класацията на DXOMARK - водеща в света фотографска лаборатория, която оценява и класира фотоапарати и оборудване за тях. Рекордният резултат се основава на страхотното цялостно представяне на камерата на HUAWEI P60 Pro, което го прави идеален за всички видове снимки и видеоклипове при всякакви условия на осветеност и изключително добър при работа при слаба светлина. Класацията показва още, че най-високо оценените параметри на устройството са за снимка, увеличение и боке ефект. HUAWEI P60 Pro също е с най-висок резултат в портретни и групови снимки и видеоклипове, както и при фотография и видеозаписи при слаба осветеност. HUAWEI P60 Pro добавя Ultra Lighting Lens Group към телефото камерата, за да подобри приема на светлина при слабо осветена фотография и нощно виждане.

Дизайнът на камерата на HUAWEI P60 Pro е наречен „Eye of Light“ и поставя най-често използваната основна камера в центъра на камера-модула на смартфона. Супер телеобективът и супер широкоъгълният обектив са разпределени от горната и долната страна на основната камера, представяйки класически масив от камери. Прозрачен слой върху устройството създава илюзия за по-тънък профил като същевременно позволява на основната Ultra Lighting Camera да блести като визуален акцент.

Изключително елегантен HUAWEI P60 Pro черпи вдъхновение от природата и преосмисля модерната естетика с първия в индустрията Pearl Texture дизайн на задните си панели. Rococo Pearl включва естествен минерален перлен прах в устройството на смартфона, за да създаде осветяващ и лъскав ефект, постигайки уникална естествена текстура. Всяка отделна бройка HUAWEI P60 Pro е уникална сама за себе си, защото шарката на задния панел е различна при всеки телефон.

Няма как да опазите този смартфон само за себе си – примирете се, че близки, приятели, ДЕЦА!!! ще искат не просто да го подържат и разцъкат, но и да снимат до забрава. Не се притеснявайте, моделът се отличава и със своята издръжливост. Той използва новия Quad-Curve дисплей с ексклузивен за Huawei издръжлив стъклен панел от Kunlun стъкло, който значително подобрява издръжливостта и увеличава неговата устойчивост при падане.

И като доказателство за всичко това – снимките, представени в този материал, са направени от 10 годишната Албена, която идея си няма какво е това добра светлина за снимки, но тръгна от цветята и стигна и до Луната, и до котака в съседния двор.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser