Преминете към основното съдържание

Искате ли да видите кожата си както не сте я виждали досега?

Новата четка за почистване на лице от Remington увеличава с 5 пъти шанса да имате красива кожа

Бюти технологиите се превърнаха в мейнстрийм, факт! Триумфът на бюти джаждите е една от характеристиките на промяната в грижата за красотата ни. Напоследък освен за новините в козметиката, свикнахме да се интересуваме и от новините в технологиите за красота. Когато те ни дават възможност да се грижим за красотата си с професионален подход у дома, това не е обикновен каприз. И така постепенно списъкът ни за попълване на козметичния ни несесер се увеличава с уреди, които по един или друг начин дори може да заменят дори някои от козметичните продукти за грижа.

Ръчното почистване на кожата на лицето премахва натрупванията само от повърхността й и може да остави замърсявания и грим във вътрешността на порите. Косъмчетата на почистващата четка достигат до местата, където ръцете не успяват, за да ви гарантират дълбоко почистване.

Вниманието ни спечели новата четка за почистване на лице от Remington Reveal, която с право можем да наречем революционна. Без нея наистина ще ви се струва, че няма да може да живеете. С нейна помощ почистването на кожата ви е 10 пъти по-ефективно в сравнение с ръчно почистване само с козметичен продукт. Освен това всички знаем, че кожата ни има различни нужди, а уредът притежава три четки за почистване: нормална, чувствителна и масажна.

Почистваща четка за лице Remington Reveal носи 5 красиви ползи за кожата ви, за да бъде тя най-красивата досега.

1. Кожата ви е почистена 10 пъти по-ефикасно спрямо ръчно почистване*

2. Кожата ви е видимо по-гладка, чиста и мека.

3. Почистването с четка спомага за по-доброто усвояване на продуктите за лице.

4. Резултатите са блестящи и се виждат само след 60 секунди.

5. За всеки тип кожа и за нуждите й има различна четка: нормална, чувствителна и масажна.

Време е да влезете в крак с иновациите в грижите за красота!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser