Преминете към основното съдържание

Искате ли да знаете кои са кодовете на гените ви?

One.gen/0,1 знае ДНК-то на красотата ви и ще ви го разкрие

Навлизаме в нова ера на козметичната терапия. Това се отразява на ежедневно ниво и променя начина, по който трябва да се грижим за кожата си. Дава ни много възможности, като ни отваря много врати на знанието.

Да опознаем по-добре своята кожа, нейните проблеми и потребности, за да се почувстваме по-добре в нея – това предлагат екпертите на Prima-Derm S.L - да дешифрираме генетичния код, зад който се крие нашата красота.

В основата на концепцията

Всички човешки същества се различават генетично едни от други по 0.1% от своето ДНК. Останалите 99.9% на всеки човек са абсолютно еднакви с тези на останалите хора, дори без никаква родствена връзка помежду им. В тази 0.1% генетична разлика са заложени факторите, които ни отличават едни от други, определят цвета на очите, кръвната група, рисковете към дадено заболяване или ранно състаряване на кожата.

Разчитането на човешкия геном през 2003 г. и прилагането на това знание към днешна дата направи възможно вземането под внимание на определен брой генни изменения от споменатия 0.1% от нашето ДНК тип генетични полиморфизми, които директно показват риска от различни неприятни, но видими кожни промени.

Козметичната програма One.gen/0,1

Prima-Derm S.L е лабораторията, открила най-голям брой генетични изменения, свързани именно със стареенето на кожата ни и предлага уникална козметична програма - нова концепция в най-модерната грижа за кожата с модерни технологии и персонализирана грижа с гарантиран успех.

Продуктите на One.gen/0,1 са истински лидер в областта си с четири световни награди и награда за най-добри иновация и инициатива. Зад тези постижения и ноу-хау стоят повече от 30 години опит и изследвания в областта на фармацевтиката и козметиката.

Тук не става дума за познатите ви идеи и технологии, използвани от козметичните брандове. Всяка кожа има своя генетична информация – разгадаването на кода й, е ключът към здравето и красотата й.

Изследването на кожата

За анализа и оценката на състоянието на кожата се използва свръхмодерна оптична техника Antera3D TM. Устройството улавя 2D и 3D изображения с помощта на най-модерната оптична технология, като извършва многоспектърен анализ едновременно на различни параметри, включително нива на хемоглобин, нива на меланин, размер бръчки и кожна текстура. Създава отчети със сравнения на тези параметри и позволява да се оценят в развитие резултатите от прилагането на продуктите One.gen/0,1. Всеки клиент на програмата може сам да направи сравнение чрез предоставените резултати от диагностика с Antera3D TM.

Как протича Програмата на прилагане на грижата?

Програмата започва с тълкуването на ДНК данни, събрани от проба от слюнката. Следва прилагането на специално разработени козметични продукти и персонализирана програма, която е най-подходящия начин всеки да се погрижи за кожата си.

1. За период от един месец (докато бъде получен персонализирания продукт) кожата се подготвя и обновява с продукти, включващи GEN PEEL.

2. Персонализираният продукт GEN ELIXIR е силно концентриран серум, чието действие се дължи на добавените gen boosters, концентрати, изработени в зависимост от индивидуалните генетични биомаркери.

GEN SINERGY е емулсия с хидратиращ ефект, която създава своеобразен филм и подпомага проникването на активните съставки в кожата.

Науката е пътят към здравето и красотата на нашата кожа и среща с тях предлага новоткрития в София бутик на лабораторията Prima-Derm S.L с името Skin Genomic Center на бул. „Витоша” 64, партер, север (вход от бул.”Патриарх Евтимий”), тел.02 4722507.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser