Преминете към основното съдържание

Искате визията на Дженифър Лопес? Ето как да я постигнете

Латината има двама треньори, с които поддържа тялото си
Дженифър Лопес винаги е секси
Дженифър Лопес винаги е секси © Getty images

Сочната Дженифър Лопес разкри в последното си интервю на какво дължи перфектната си фигура. Оказва се, че тя полага много труд и грижи, за да бъде във форма. 

"Не пия алкохол, не пуша и не употребявам кофеин. Това тотално съсипва кожата на лицето", обяснява Джей Ло. Тя се радва на перфектна кожа и благодарение на това изглежда невероятно за своите 46 години.

Звездата много внимава със слънцето и рядко излага кожата си на директните лъчи. "Когато ми се наложи да съм по-дълго време навън, използвам големи количества слънцезащитен крем", заявява брюнетката. Подборът на хранителни продуъкти също е от голяма важност. "У дома ядем много зелени зеленчуци, аспержи, брюкселско зеле и броколи", допълва още латината.

Дженифър Лопес усилен тренира и във фитнеса. За целта тя се доверява на двама инструктора - в Ню Йорк работи с Дейвид Кирш, който поддържа телата на редица звезди, а в Лос Анджелис - на Трейси Андерсън. "Харесва ми балансът, който постигам чрез тях двамата. Всеки от тях има коренно различна програма и когато ги сменям, това се отразява перфектно на формата ми", не спира да ги хвали Лопес.

Джен обича и да медитира, като прави това всеки ден в продължение на 20 минути. Сънят за нея също е изключително важен, затова не става от леглото, ако не е спала поне 8 часа. "Най-добре е да са 9 или 10, но, за съжаление, рядко имам тази възможност", допълва латината. "Ако не поспя, не се чувствам добре. Започвам да полудявам, ставам емоционална и се чувствам уморена през целия ден."

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser