Преминете към основното съдържание

Испанската звезда BEBE се завръща в България

„Майчинството ме промени“, казва певицата ексклузивно пред ELLE България.
Певицата BEBE
Певицата BEBE © PR

Поп изпълнителката BEBE се завръща на българската сцена и ще изнесе акустичен концерт в столичния клуб "MIXTAPE 5" на 9 юни. Тя ще представи четвъртия си студиен албум Cambio de piel, което обещава на многобройните й фенове у нас да ги отнесе на някой далечен морски плаж. 

В Cambio de piel, който излезе на пазара на 9 октомври миналата година, BEBE се разкрива в целия си блясък. Музикалната бунтарка е композитор и текстописец на повечето от парчетата си, което обяснява нестандартния й характерен музикален почерк, разпознаваем за хиляди меломани по целия свят.

В ексклузивно интервю за новия брой на ELLE България, BEBE споделя, че разликата в звученето, което се забелязва в албума Cambio de piel, се дължи на промяната в личния й живот.

Мисля, че най-голямата промяна досега е, че станах майка, а след това - че взех някои решения в живота си, които не бяха лесни. Идва момент, в който трябва да затвориш вратата към някои неща и към хора, с които си преживял много, а сбогуванията и промените предизвикват и кризи... Когато жената стане майка, животът променя напълно перспективата към нещата. Изведнъж всичко придобива други цветове, друг смисъл и имаш нужда от известен мир, за да взимаш решения, които ще засягат и децата ти. Аз имах нужда от това спокойствие“, откровена е пред ELLE България испанката. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser