Преминете към основното съдържание

Наистина ли Меган не е знаела нищо за кралското семейство преди да срещне Хари

Феновете на британското кралско семейство намериха още едно потвърждение за неискреността на Меган.

Едно от най-противоречивите изявления на херцогиня Меган са думите й, че тя не е знаела нищо за кралското семейство, преди да се срещне с бъдещия си съпруг. Тя говори за това още в интервю с Мишал Хюсеин след годежа с внука на кралицата. По време на разговора с Опра Уинфри Меган каза още, че не е научена да се държи като кралска личност, че Сара Фъргюсън я е научила да прави реверанс и е трябвало да търси в Гугъл текста на британския химн преди важно събитие.

Много от кралските експерти, както и феновете на британското кралско семейство, поставят под въпрос истинността на твърденията на херцогинята на Съсекс. Те откриха много факти, доказващи, че мис Маркъл е имала добра представа за това кои са Уиндзорите, а сега просто „се прави на невежа американка“. Например, снимка на 15-годишната Меган, позираща пред Бъкингамския дворец по време на ваканция в Лондон. А Нинаки Приди, която беше шаферка на първата сватба на мис Маркъл, заяви през 2018 г .: "[Меган] винаги се е възхищавала на кралското семейство. Тя иска да бъде принцеса Даяна 2." Други хора от „миналия живот“ на Съсекс също твърдят, че тя пазела снимка на принцесата на Уелс.

Сега, наред с други доказателства за неискреността на Меган, се появи архивна снимка на актрисата, държаща списание, на чиято корица е бъдещата й снаха херцогиня Катрин.

Съсекс заяви, че не е запозната с таблоидите в Обединеното кралство, но снимка, публикувана през октомври 2014 г., показва обратното. На нея се вижда Меган с копие на списание U Magazine, ирландско списание за жени, в което има материал с предположение, че херцогинята на Кеймбридж скоро ще има близнаци. По време на публикацията съпругата на принц Уилям беше бременна с принцеса Шарлот. Предположенията се основаваха на прогнозите на букмейкърите. В следващия брой изданието публикува материал за мис Маркъл, посветен на слънчевите очила. Таблоидът спря да излиза през 2018 г.

Снимката отново беше публикувана в Twitter след възмущението от безкрайните, противоречиви твърдения на Меган. В мрежата веднага забелязаха, че снимката е направена две години преди Меган да се срещне с принц Хари, което означава, че актрисата е знаела подробности за кралското семейство и за повишеното внимание на таблоидите към неговите представители.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser