Преминете към основното съдържание

Истинска принцеса: Кейт Мидълтън в изумрудена бална рокля и диаманти

Впечатляваща визия на Кейт!

По време на кралското посещение в Ямайка херцогинята се разкри в нова светлина с все по-пленителни визии. За приема в дома на генерал-губернатора в Кингстън Кейт избра пищна бална рокля на Jenny Packham с открити рамене и волани, допълнена с обеци с изумруди и диаманти и гривна, предоставени й от кралица Елизабет. В същото време тя реши да не носи тиара.

По време на речта си пред гостите на приема принц Уилям каза, че е "напълно съгласен" с предишното изявление на баща си принц Чарлз, че Великобритания е завинаги опетнена от ролята си в световната търговия с роби. „Робството беше отвратително. И това никога не трябваше да се случва." Двойката пресъздаде емблематично събитие от миналото и слезе по стълбите в къщата на генерал-губернатора, по която кралицата и принц Филип слязоха при посещението си в Ямайка през 1953 г.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser