Преминете към основното съдържание

Истинските модели са ядосани на Кендъл Дженър

Реалити звездата превърнала се в модел направи изказване в интервюто си за LOVE Magazine, което издразни моделите в бранша
© Love Magazine

Кендъл Дженър даде голямо интервю за Love Magazine. Фрагмент от него, обаче, публикуван в инстаграма на списанието предизвиква вълна от критики от други модели.

"От самото начало внимателно избрах на кои ревюта ще участвам. Никога не съм била от онези момичета, които отиват на 30 дефилета на сезон, или каквото там правят"- каза 22-годишната Кендал и добави, че в допълнение към кариерата на модел тя има и много други ангажименти, които са я докарали "на ръба на психично разстройство ".


КЕНДАЛ ДЖЕНЪР ОБЛЕЧЕНА ВЪВ ВИЗИЯ НА PETAR PETROV


Полският модел Моника Ягачак, която дефилира за Prada, Fendi и Marc Jacobs, заяви, че фразата на Дженър обижда "99% от хората, които работят в индустрията" и я посъветва да се обърне внимание на реалния свят. Дария Строкус публикува в Stories снимки на Кейт Мос, Наташа Поли, Коко Роша и Джордан Дън и отбеляза, че ревютата, на които участват стигат не 30, а 70 на сезон, и тези модели, които са в състояние да работят толкова много, заслужават уважение и възхищение.

Хърватският топмодел Фарета нарече Кендъл "мързелива", а не избирателна, а моделът от Черна Гора Ирина Джуранович написа, че "никога преди не е била толкова обидена".

Представители на Кендъл съобщиха, че фразата на модела е извадена от контекст и тя е неразбрана. Според тях тя се възхищава от усилената работа и отдадеността на своите колеги.

По-рано днес Дженър добави, че тя, както всички модели, е изправена пред "безкрайни работни дни, липса на сън, живот далеч от семейството и приятелите, стрес от пътуването, загуба на физическо и психическо здраве" и пожела всички да бъдат по-добри.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser