Преминете към основното съдържание

Изабел Марант ни върна в духа на 80-те: Всички визии от пролетната й колекция

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

На 1-ви октомври, по време на Седмицата на модата в Париж, своята нова пролетна колекция представи и дизайнерката Изабел Марант. Тя ни върна в 80-те, като ни потопи в елегантността на миналото, но допълнена от нодка модерност. Светлорозовият панталон, дънковата риза с широки ръкави и джинсите с висока талия ни накараха да си спомним за духа на отминалите години, но с усмивка, защото всичките й визии излъчват положителна енергия. Цветовете са нежни и хармонични, кройките ефектни и стилни. Като машина на времето ни връщат назад, вдъхновени от стила на миналия век, но правят крачка и към бъдещето, благодарение на ефектното преобразуване на ретро стила.

„Затварянето ме накара да бъда много прагматична. В такова време не трябва да се мисли повърхностно“, сподели Марант, прекарвайки периода, заобиколена от гората в град Фонтенбло, Франция. Може би това приказно място й е помогнало да слее в едно няколко различни стила.

Още по етикети

Изабел Марант , Isabel Marant
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser