Преминете към основното съдържание

Избери зимния си моден съюзник и СПЕЧЕЛИ ново зимно яке TOM TAILOR!

По-хладните дни вече са тук и е крайно време да се погрижим за топлината и комфорта си през зимата.
© Архив на марката

Въпреки че природата е забавила своя ритъм - нашият си остава същият. Затова се нуждаем от верен зимен спътник, който ще се погрижи за топлия ни комфорт и безпогрешната ни модна визия.

Всяка година, магазините на Tom Tailor изобилстват от актуални предложения за сезона, но, тазгодишната колекция от зимни якета надмина всичките ни очаквания. Дизайнерите ни приготвиха моден деликатес, който съчетава модните тенденции и съвременните материали на биологична основа с технологията DuPont™ Sorona, които са 100 % хипоалергенни, въздухопроницаеми и безвредни за околната среда, а същевременно отлично запазват топлината. Маркирайте зимата и добавете завършек на модния си стил с ново зимно яке Tom Tailor!

За да бъде изборът на зимен моден съюзник още по-лесен, за вас подготвихме куиз с награди, с който ще разберете кое яке е точното за вас.

Вашият верен моден съюзник вече ви очаква в магазини Tom Tailor!

Не отлагайте, решете куиза и спечелете ново зимно яке Tom Tailor!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser