Преминете към основното съдържание

Избираме чанта в ярък цвят, за да се откроим: 10 дизайнерски модела от подиума

Галерия

Ярките цветове винаги привличат вниманието и с тях няма как да останете незабелязани. Затова ви съветваме по-често да залагате на тях, ако не за цялостното ви облекло, поне ги използвайте като акцент. Например, вземете с вас чанта в наситен нюанс.

В галерията ни ще откриете 10 ярки дамски чанти от зимните колекции на Armani, Bora Aksu, Coperni, Marant, Versace и Vuitton. Моделите, които сме ви подготвили, са различни по форма, цвят и размери. За класическа елегантна визия избираме черна чанта, но ако искаме да добавим повече настроение, залагаме на по-смели цветове. Да не забравяме и снежнобелият цвят, който е сред най-актуалните за сезона. С или без сняг навън, е супер тренди решение за ежедневието ни.

Най-удобни са чантите, които носим през рамо, но все по-предпочитани стават клъч моделите. Те са и перфектното допълнение към официалната ни рокля. Ако за новогодишната нощ сте избрали по-елегантен тоалет, предлагаме ви да прибавите точно такава чанта към визията си. Когато искаме да вземем повече неща с нас, на помощ се отзовават макси чантите. Те винаги побират всичко необходимо. Трябва да си признаем, че в личната ни колекция имаме поне една такава, която може да използваме дори за кратки уикенд пътувания, вместо куфар.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser