Преминете към основното съдържание

Изкуството да се храним

Визиите в този кулинарен профил в Instagram ще ви вдъхновят невероятно
© @whatforbreakfast

За много от нас приемането на храна отдавана е престанало да бъде природна потребност. В съвременния смисъл храненето е вид естетика, а храната има свой образ и интересен състав. Обикновено се наслаждаваме на подобни гледки с храната в реномирани заведения за хранене, но ето, че е възможно това да става и в домашни условия. Вдъхновение намерихме в Instagram профила whatforbreakfast.

Зад креативните идеи в този кулинарен профил стои Марта Гребер, която живее в Берлин. Тя има и собствен кулинарен блог What Should I Eat for Breakfast Today. Спред Марта закуската е най-важното хранене за деня и тя трябва да изглежда предимно естетично, да радва сетивата, които също са много важни в приемането и обработването на храната от организма.

Насладете се на нейните креативни менюта и си откраднете идея. А ако решите да направите свой кулинарен профил в Instagram, очакваме да ни известите, за да го покажем и него.


 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser