Преминете към основното съдържание

Излиза биографична книга за Бионсе

В „Бионсеграфика. Илюстрирана биография на гения на Бионсе Ноулс“ авторът Крис Робъртс описва любопитни факти от живота на поп иконата
„Бионсеграфика. Илюстрирана биография на гения на Бионсе Ноулс“ (изд. “Книгомания“)
„Бионсеграфика. Илюстрирана биография на гения на Бионсе Ноулс“ (изд. “Книгомания“)

Вече не може да има съмнение, че тя е най-голямата поп икона на ХХI в.

Продала е над 100 милиона записа като соло изпълнител и преди това – още 60 милиона с Destiny’s Child. Номинирана е за повече награди „Грами“ от която и да било друга жена в историята и е спечелила двайсет.

Тя е най-продаваният и най-излъчваният по радиото изпълнител за първото десетилетие на ХХI в. и според Forbes е най-влиятелната жена в развлекателния бизнес. Бракът й с Джей Зи я превръща в част от една от най-звездните двойки в Америка, сред чиито приятели е и семейство Обама.

Бионсе не е само фигура от сцената и рекламно лице на големи марки, тя се занимава с политика, филантропия и феминизъм, подкрепя движението Black Lives Matter („Животът на чернокожите има значение“). Тя е вдъхновение за написването на стотици статии и студии. Не е ли време и за книга, в която да бъде описано всичко, което е?

В отговор на този въпрос се повявява „Бионсеграфика. Илюстрирана биография на гения на Бионсе Ноулс“ (изд. “Книгомания“), чиито автор е Крис Робъртс. Той е описал най-важните моменти от живота й от детството през първите стъпки под прожекторите до почивката, която си даде наскоро в очакване да роди близнаците. В книгата са и впечатляващият й пробив като солова изпълнителка с Crazy in Love, и моментите, в които се бори с неувереността, отношенията с родителите и раждането на първото й дете.

Каква е била самата Бионсе като малка? Колко различно детство са имали с Джей Зи? Добри родители ли ще са, когато децата им станат три?

Освен факти и предположения, в тази книга има и много снимки, графики и статистики, илюстриращи живота на голямата звезда. Включително преброяване на децата в Америка, кръстени на нея през различните периоди от кариерата й.

Да си припомним 10 от най-впечатляващите визии на Бионсе:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser