Преминете към основното съдържание

Излиза книга за творчеството на Мартин Марджела

Дизайнерът, който никога не дава никакви интервюта, е одобрил всяка дума и снимка в книгата
Книгата „Margiela The new Hermes Years” е едно от най-очакваните събития в модната индустрия за 2017 г.
Книгата „Margiela The new Hermes Years” е едно от най-очакваните събития в модната индустрия за 2017 г.

Белгийското издателство Lannoo обяви, че издава книга за творчеството на модния дизайнер Мартин Марджела. Книгата „Margiela The new Hermes Years” е едно от най-очакваните събития в модната индустрия за 2017 г., а излизането й е съпътствано от изложбата в Музея на модата в Антверпен.

Книгата обхваща периода от 1997 г. до 2003 г. - това са годините, в които визионерът дизайнер Мартин Марджела създава 12 последователни колекции за модна къща Hermes, катосъщевременно поддържа и собствения си моден лейбъл Maison Martin Margiela и се фокусира върху неговата деконструкция, превърнала се във вечна категория на лукса. В книгата са показани два свята на Марджела и начина, по който те се преплитат.

„Всеки, който е запознат с това какво е съвременния свят, е под влиянието на Margiela.” / Марк Джейкъбс

Не е изненадващо, че в книгата няма интервю с дизайнера Мартин Марджела, но той самият е одобрил всяка дума и изображение, включени на страниците и това е неговият избор и начин да казва нещата!

Книгата е изготвена с тясното сътрудничество на Мартин Марджела. Включва фотографии, рисунки и скици, които никога не са били публикувани и показвани до момента.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser