Преминете към основното съдържание

Изненада! Бавачката, която раздели Гавин и Гуен, е бременна

Дали пък рок певецът не е бащата?
Минди с новия си приятел
Минди с новия си приятел © dailymail

Папараци заснеха бившата бавачка в дома на Гуен Стефани и Гавин Росдейл, която беше и причината двойката да сложи край на брака си, като от снимките ясно си личи, че брюнетката е бременна. 

20-годишната австралийка Минди Ман имаше 3-годишна афера с рокаджията. Любопитното е, че двамата продължиха да се виждат и след като Гавин и Гуен се разделиха. Само преди седмица певецът и бившата му любовница бяха заснети на обяд в шикозен ресторант в Лос Анджелис. Срещата им била близо два часа, но те по никакъв начин не показали отношения различни от чисто приятелски. 

© Splash, Минди със семейството на Гавин и Гуен

След като бременността на Минди вече е факт, всички се питат дали пък Гавин няма да се окаже татко за пети път. Въпреки че бившата бавачка има гадже, нищо чудно да му е изневерила и отново да се е срещала с Гавин, както го е правила по време на 3-годишната им афера. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser