Преминете към основното съдържание

Изненада! Меган Фокс е бременна с трето дете

Разделена е с мъжа си от 11 месеца
Меган Фокс е бременна
Меган Фокс е бременна © Splash

Меган Фокс се появи с наедряло коремче на кино събитие в Лас Вегас. Актрисата ясно показа, че е бременна с третото си дете, като новината успя да изненада не само медиите, но и феновете й. 

Причината е, че от 11 месеца тя е разделена със съпруга си Браян Остин Грийн, който е баща на двамата й сина Ноа и Бодхи. Актрисата обяви през август 2015 г., че вече не живее с любимия си от повече от 10 години, а през септември същата година той поиска чрез съда да получава месечна издръжка от нея. 

© getty images, Меган с Ейми Адамс

Въпреки първоначалното напрежение помежду им и най-вече нежеланието на актьора да се раздели със семейството си, Меган Фокс и Браян Остин Грийн някакси съумяха да изгладят различията помежду си. Двамата многократно бяха заснети на разходка с децата си, като ясно показаха, че са приятели. 

Именно сдобряването им навежда на мисълта, че Браян може би отново ще става баща, като детето ще бъде четвърто за него. Той има син Касиус от предишна връзка. Досега пък Меган не е афиширала да има друг мъж в живота си. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser