Преминете към основното съдържание

Изненада! Памела Андерсън се хвана с бившия съпруг на Черил Коул

Певицата пък си има младо гадже
Памела и Жан-Бернар
Памела и Жан-Бернар © Splash

Все още законният съпруг на певицата Черил Коул - Жан-Бернар, съвсем не си губи времето, подобно на британската. След като тя се хвана с 10 години по-малкия от нея Лиъм от One Direction, той се впусна във флирт със секс бомбата от 90-те Памела Андерсън. 

© Splash, Памела и Жан-Бернар

Блондинката и Жан-Бернар бяха забелязани на едно от афтърпартитата на фестивала в Кан. Освен че прекараха цялата вечер в компанията си, те дори си тръгнаха заедно. Дали това е начало на нова звездна връзка, все още не е ясно. 

Черил и Жан-Бернар започнаха връзката си през 2014 г., като през юли същата година се разделиха. Бракът им обаче продължи едва година, макар че новината за краха на отношенията им стана публично достояние едва през този януари. 

© Splash, Черил и Жан-Бернар

Междувременно след няколко седмици на спекулации, Черил и новата й половинка Лиъм публично обявиха, че имат връзка. Те видимо не се притесняват от 10-годишната разлика във възрастта си, която е в полза на певицата. Самата певица също мина по червения килим в Кан. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser