Преминете към основното съдържание

Новият семпъл маникюр

Nude или блясък върху ноктите, или комбинацията между тях?

Има моменти, когато ни се иска да впечатляваме, да спираме дъха и погледите на околните с детайлите във визията си. Но има и други моменти, за които избираме различен подход в стила си. Например в ежедневието в офиса или моментите със семейството, с децата или... със самите нас. Такива детайли във визията ни са ноктите. Маникюрът ни има силата да "оцветява" стила ни с деликатен или шик нюанс. 

© IMaxTree, Alberta Ferretti SS15, Rolland HC SS15

Нежно розе или nude е една от любимите тенденции в маникюра за новия сезон. Разбира се, че леките цветове са очаквани за топлите дни, но този маникюр ни е любим, защото с него можем да се впишем във всеки дрескод – елегантен, ежедневен, вечерен, клубен, коктейл... Доказва го изборът на дизайнерите за различните по стил колекции на подиума за сезон пролет-лято 2015.

© IMaxTree, Creatures SS15, Au Jour le Jour SS15

Деликатен блясък и семпъл ефект е другата тенденция, която много хитро може да се комбинира с първата. Примери за това има и от подиума, но лесно може да сътворите и сами нокти в nude с деликатен блестящ ефект. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser