Преминете към основното съдържание

Изневяра с бавачката – хит сред мъжете в Холивуд

Безспорно да се грижиш за децата на известните си е доста доходоносна работа.
Бен Афлек със семейството си и бавачката Кристин
Бен Афлек със семейството си и бавачката Кристин © Splash

Безспорно да се грижиш за децата на известните в Холивуд си е доста доходоносна работа. Особено, ако си хитра мадама, която да иска да оплете в мрежите си похотливия татко.

Бен Афлек
Най-прясната изневяра на холивудска звезда с бавачката на децата му се оказа в семейството на Бен Афлек. Изглежда актьорът, който влезе в образа на Батман, не успя да устои на красивата Кристин и дълго време я е топлил в леглото си, докато го е раздавал щастлив семеен мъж на Дженифър Гарнър. Явно разбрала за похожденията му, Джен побърза да уволни мадамата, а вече и за никого не е тайна, че двамата съпрузи са пред развод. И до днес Афлек категорично заявява, че не е кръшкал с бавачката, но негов приятел разкри пред медиите, че той е признавал за доста неприлични срещи между тях. Предвид факта, че Кристин се радва на финансовата подкрепа на Бен и на шавливите му очи, на кого ли да вярваме?

Итън Хоук
Актьорът и до днес отрича да е имал любовна задявка с бавачката Райън, докато все още е бил женен. Факт е обаче, че от момента, в който се разведе с актрисата Ума Търман, той официално се хвана с жената, която допреди това помагаше на семейството в отглеждането на сина им и дъщеря им. Днес тя е негова законна съпруга и му роди още две момичета. Любопитно е обаче защо причината, поради която актрисата реши да поиска развод е негова изневяра, напомнят фенове на Ума. „Знам какво си мислят хората, но искам да кажа, че с Райън се влюбихме много време след като я наех да работи за мен“, продължава да упорства Хоук.

Джуд Лоу
Може и да си секси като Сиена Милър, но когато твой партньор е колегата ти Джуд Лоу винаги трябва да имаш едно наум. Двамата се влюбиха през 2003 г и едва няколко месеца по-късно се сгодиха. През юли 2005 г обаче Джуд Лоу излезе пред медиите и публично се извини на половинката си, че съвсем доскоро й е кръшкал с бавачката на децата му Дейзи. Макар че Сиена му прости, двамата в крайна сметка се разделиха на следващата година. Все пак си дадоха втори шанс през 2009 г, който обаче отново приключи с крах след по-малко от две години.

Арнолд Шварценегер
Излъсканият медиен имидж на Терминатора беше разбит на пух и прах, след като през 2011 г стана ясно, че Арни не просто е имал дългогодишна афера с икономката в дома му и бавачка на четирите му деца, но и че двамата са заченали свое собствено. Латината Милдред Баена разкри, че 14-годишният й тогава син е дете и на Шварценегер, а тази новина сложи край на 25-годишния му брак с Мария Шрайвър. Любопитното е, че Арни е признал за детето едва, след като съпругата му се усъмнява дали Джоузеф не е негов син, предвид очевидната прилика. След като Милдред признава истината, Шварценегер също потвърждава, че има извънбрачно дете.

Мик Джагър
Вокалистът на Rolling Stones никога не е крил, че обича жените и че е лягал с всяка мадама, с която е имал възможност. Независимо дали е бил сериозно обвързан или не. Оказа се, че една от многобройните му изневери по време на брака му с Джери Хол е била с бавачката на децата му. Това се разкрива в книга за живота на рок динозавъра, което обаче до момента той не е потвърдил официално. От историята става ясно, че Мик е правил секс с момичето обикновено вечер, докато в съседната стая спяла жена му.

Роб Лоу
Не една, а цели две бивши бавачки в дома на актьора са го забърквали в скандал. И докато делото, което Роб завежда срещу едната си служителка да е свързано с изваждането на лична информация, то другата е съдена за разпространяването на лъжи. През 2008 г. госпожица Джесика Гибсън обяви, че е имала интимна връзка с него, а впоследствие го обвини, че я е тормозил сексуално – налитал й е, разхождал се е гол пред нея и я е докосвал на интимни места. В крайна сметка и делата, които Роб е завел и тези на „жертвите“ срещу него са прекратени.

Робин Уилямс
Покойният актьор Робин Уилямс също не устоял на чара на бавачката на сина си Зак. Именно заради Марша той напуска първата си съпруга Валери. Двамата не само продължават връзката си, но и се женят. От брака си, който продължи цели 19 години се раждат две деца. Марша дори е бременна с дъщеря им Зелда, когато двамата си казват заветното „да“. В крайна сметка съвместният им живот приключи с развод през 2010 г, а на 11 август 2014 г светът завинаги се прости с един от най-обичаните комици.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser