Преминете към основното съдържание

Изневяра с бавачката раздели Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Актьорите се разделиха след 10-годишен брак и три деца
Бен Афлек и Дженифър Гарнър
Бен Афлек и Дженифър Гарнър © Splash

Изключително банална се оказа причината, поради която Бен Афлек и Дженифър Гарнър се разделят - актьорът изневерявал на жена си с бавачката на трите им деца.

Макар че носителят на Оскар упорито отричаше слуховете, че има афера със сексапилната 28-годишна Кристин, папараци доказаха, че двамата имат по-специална връзка от шеф-служител.
На снимки заснети в средата на юли ясно се вижда как мадамата посещава дома на 42-годишния Бен, като му носи и мил подарък - опакована бутилка шампанско.

Кристин е заснета как купува алкохола и шофирайки се отправя към ергенското жилище на Афлек, където той живее след раздялата си с Джен. Там тя е посрещната с широка усмивка от актьора, като двамата дълго време говорят и се смеят пред вратата. И макар че блондинката не влиза в къщата, е ясно, че отноешнията им са доста близки.

Скандалното в случая е и че Кристин и Бен си уреждат тайна среща две седмици след като бавачката е уволнена от Дженифър Гарнър. Актрисата имала сериозни съмнения, че мъжът й кръшка с Кристин и затова решила да я освободи от работа.
Според слуховете в момента бавачката живее в хотел, като сметката й се поема от актьора. И до днес обаче говорителят на Афлек упорито отрича той да е имал каквито и да било интимни отношения с Кристин.

© Splash, Бавачката Кристин

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser