Преминете към основното съдържание

Изобретиха женски тренажор за перфектен секс

Още един гаджет за упражненията на Кегел

Вагинален тренажор Elvie с тракер и мобилна игра – това е един от онези странни гаджети, които на всяка жена ще й се прииска да има веднага. Всеки месец се появяват нови технологични новости – по-красиви, по-добри и „по-умни“. Една от новините на пазара е този вагинален тренажор, разработка на лондонския стартъп Chiaro, който планира създаването на цяла линия продукти и услуги за жени.

Това не е първият подобен, но първият наистина ефективен и достоен тренажор за мускулите на Кегел, който ще помогне в образоването на много жени по темата. На първо място тренировките с него влияят върху здравето на женските полови органи: тренираните мускули на тазовото дъно позволяват по-лесна бременност и по-лесно възстановяване след това. Имайте предвид, че упражненията на Кегел са в основата и на добрия секс – партньорът ви ще усеща вагината ви по-стегната, а удоволствието от секса се увеличава многократно и за двамата.

В комплект с Elvie има и едноименно приложение, което работи като тракер и мотиватор – но не само. То „прочита“ натоварването на мускулите и визуализира силата на натиска на мускулите, като сигнализира, ако не правите нещо правилно (оказва се, че 30% от жените свиват грешните „външни“, а не „вътрешни“ мускули). Приложението сигнализира и за прогрес в работата с мускулите на Кегел.

Но най-чаровното в комплекта са няколко прости програми за игри, които превръщат тренировките в развлечение: съгласете се, че да играете на игра, като използвате не пръстите на ръцете си, а вагиналните си мускули, е уникално изживяване. Създателите на приложението гарантират, че първите положителни резултати ще забележите още след седмица упражнения.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser