Преминете към основното съдържание

Изпадаме в бюти Delirium!

Причината е новият козметичен бутик Delirium, в който ще откриете куп ексклузивни марки

Знаете ли къде можете да откриете козметични марки като La Mer, Tom Ford, Bobbi Brown и Jo Malone? Отговорът вече не е: "В чужбина", защото тези и още куп супер луксозни брандове като Prada, ByKilian, Salvatore Ferragamo Exclusives, Confidential by Carolina Herrera, Estee Lauder и La Prairie, се предлагат в новооткрития бутик за красота Delirium.

Но не само козметичните брандове са това, което може да ви привлече в Delirium. Там ще се насладите и на специализирани услуги и луксозни преживявания, поднесени по уникален начин. Хостесите на бутика са висококвалифицирани и ще проведат с вас индивидуална консултация за най-добрата грижа за вашата кожа, ще ви предадат експертен урок по грим или ще ви помогнат в избора на ваш личен аромат сред огромното разнообразие в Delirium. И за да бъде отношението към вас наистина лично, трябва предварително да си запишете час за консултация в бутика.

Delirium е олицетворение на лукса не само с марките, които предлага, но и с изискания си интериор, решен в черно и златно с мебели от чист мрамор, които перфектно допълват концепцията на всеки от представените брандове. 

Неслучайно за символ на Delirium е избрана именно черната роза, която със своята рядкост и красота въплъщава идеята на бутика да предлага уникално бюти изживяване на всички нива. 

Delirium бе открит на официално събитие с куп VIP гости, сред които Евгения Калканджиева, Ива Екимова, Николета Лозанова, Ромина Тасевска и главният редактор на ELLE Мария Георгиева. Луксозната атмосфера бе допълнена от чаша студено шампанско и музиката на момичетата от квартет Destiny.

А къде се намира Delirium? Ще откриете козметичния бутик в столичния Serdika Center на етаж +1. Последвайте Delirium и във Facebook и Instagram.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser