Преминете към основното съдържание

Изваждаме белите панталони от гардероба: Ето как ще ги носим тази пролет

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Докато търпеливо чакахме зимата да отмине и да ни връхлети пролетното настроение, най-накрая дойде времето да внесем малко повече свежест в гардероба си. Събрахме едни от най-ефектните визии с бял панталон, които видяхме по улиците на модните столици, за да ви напомним, че белият цвят създава усещане за чистота, нежност, елегантност и младежко излъчване, както и че си подхожда с всички други цветове. И най-важното – може да го носите всеки сезон, без изключение, но ако през студените зимни дни не сте се осмелявали да го извадите от гардероба, няма по-подходящо време да го направите от началото на пролетта.

С какво най-често комбинирате белия си панталон? Разглеждайки внимателно всяка от визиите, забелязахме, че бялото сако е универсално допълнение към него, както и кроп топът. Повече от тоалетите са почти изцяло в бяло, което потвърждава, че понякога и само един цвят ни е напълно достатъчен.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser