Преминете към основното съдържание

Известно е името на бебето на Ирина и Брадли

Какво още знаем за първородното дете на двойката?
Дъщерята на Ирина Шайк и Брадли Купър се казва Леа.
Дъщерята на Ирина Шайк и Брадли Купър се казва Леа.

Според близки на Ирина Шайк, тя е родила още преди две седмици, но събитието е останало старателно скрито от медиите. Най-обсъжданата двойка в Холивуд вече е избрала име на детето си. Дъщеря им носи френско име и то е Леа де Сена Шайк Купър.

Ирина е родила още в края на март в една от най-добрите клиники в Лос Анжелис, а според слуховете на раждането е присъствала майка й Олга, както и майката на Брадли.

Полът на бебето е пазен в тайна до днес. В средата на март двойката организира baby shower, където гостите били осведомени за пола и съобразили подаръците си.

Половин година преди да стане баща, Брадли Купър се заел с ремонта на имота си на стойност 4 700 000 долара в Пасифик Палисейдс. Новият интериор бил съобразен преди всичко с удобството на бъдещото дете и неговата майка. Освент ова влюбените отдавна са признали, че искат голямо семейство, затова в къщата са предвидени няколко детски стаи.

Леа е родена под знака на Овен. Сред характеристиките на този огнен знак са упоритост,издръжливост, лидерски качества. Любопитното е, че в бъдещото възпитание на детето си Ирина и Брадли може да срещнат трудности. И двамата са Козирог, а както е известно за тази зодия дисциплината и праволинейността е на първо място, докато Овните демонстрират своенравност и огнен характер.

През последните месеци медиите лансираха всякакви версии за отношенията между Ирина и Брадли, дори тази, че между тях не всичко е гладко и са пред раздяла. По-голяма част от времето си Ирина изкарваше сама или в компанията н а майката на Брадли Глория. Няколко седмици преди раждането при Ирина пристигна и майка й Олга, а по-късно и сестра й татяна с двете си деца. На последните снимки от бременността си, Ирина изглежда уморена, като по този начин само се подхранваха слуховете за раздяла. Но според близки до двойката, раждането на детето ще изведе отношенията им на нов етап.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser