Преминете към основното съдържание

Извънбрачните деца на звездите

Не са малко холивдуските мъже, които се сдобиват с деца от свои кратки афери
Лив и Стивън Тейлър
Лив и Стивън Тейлър © Getty Images

Да си популярен мъж, желаещ да има стабилно и щастливо семейство, определено не е лесна работа. Особено като около теб е пълно с изкушения и дами готови на всичко, за да се вмъкнат в леглото ти. Някои господа устояват, но други не.
Тези, които си позволяват да кръшнат обаче, рискуват не само аферата им да стане публично достояние, но и в някои случаи звездата се сдобива с извънбрачно дете. А примерите за това съвсем не са малко.

Принц Албер
Наследникът на короната на Монако определено доста си похойка преди да се ожени за красивата си съпруга Шарлийн. И за ужас на Двореца, освен че преспа с куп жени, се сдоби и с няколко извънбрачни деца. Официално са признати две. През 1992 година американката Тамара Ротоло заведе иск за бащинство срещу принца, обявявайки, че дъщеря й Жасмин е и негово дете. През 2006 г, след ДНК тест, думите й бяха потвърдени. Само година по-рано пък друга дама – стюардесата Никол, също обяви, че Албер е биологичният баща на сина й Александър. Той призна и него, а жената показа на медиите в родната си Франция снимки, на които се вижда как принцът храни малкото си момче. Още една жена обяви, че синът й Даниел е от Албер, но след кръвен тест думите й бяха опровергани.   
Днес принцът има двама официални наследника, плод на любовта му с Шарлийн – близнаците Габриела и Жак, които са единствените му деца, имащи право да поемат ръководството на Монако след баща си.

Гавин Росдейл
По време на уж щастливия си 13-годишен брак с Гавин, който вече приключи, певицата Гуен Стефани разбра не малко шокиращи факти за него. Първо стана ясно, че в младежките си години рокаджията е експериментирал в секса и е усетил не само женската, но и мъжката ласка. Факт, който Росдейл не опроверга. Оказа се обаче, че тримата му сина изобщо не са единствените му деца. През 2004 г Гавин с изненада научи, че момичето, което смята за своя кръщелница – Дейзи, в действителност му е биологична дъщеря. Тя е резултата от кратката връзка на рокаджията с майка й – дизайнерката Пърл Лоу, през далечната 1980 г. И макар че Гавин и момичето му се радват на стабилна връзка, не така стоят нещата с майка й.

Джуд Лоу
Подобно на принц Албер, наред с биологичните си деца, и Джуд се оказва татко на няколко извънбрачни. От общо петимата си наследници, единствено три са от бившата му съпруга – дизайнерката Сейди Фрост. Другите са плод на кратки негови афери. През 2009 г медиите гръмнаха с новината, че Джуд е станал татко за четвърти път от забежката си с американския модел Саманта Бърк година по-рано. Малката София се роди през септември в Ню Йорк, а Лоу призна момиченцето си. Явно обаче четирима наследници не му бяха достатъчни и той се сдоби с още едно през 2014 г. Самият той обяви новината, че ще става татко за пети път, а майка на детето е бившата му и тогава приятелка Катрин. И те се сдобиха с дъщеря, която се роди през март 2015 г.

Еди Мърфи
Вечната усмивка на един от любимите комици на зрителите, буквално се изпари, след като бившата Спайска Мел Би обяви, че именно Еди Мърфи е баща на втората й дъщеря Ейнджъл. Актьорът определено не постъпи коректно с певицата, заявявайки в интервю, че няма да признае момичето. Мел Би обаче го принуди чрез съда да си направи ДНК тест, който се оказа в нейна полза, а именно, че Еди е татко на родената на рождения му ден дъщеря. Въпреки доказателството, Мърфи отказва да комуникира с момичето си, като единствено се е съгласил да й даде името си. Малката Ейнджъл е шесто дете на Еди, който има още петима наследника от брака си с Никол Мърфи.

Хю Грант
Само в рамките на три години – от 2011 г до 2013 г, британецът стана баща на три деца от две жени. Макар че отказва да разкрие подробности за наследниците си и дори датите им на раждане и до днес да не са напълно ясни, той сам призна, че е татко. Първата му дъщеря Табита е плод на кратката му афера с китайката Тинглан Хонг. Второто му дете е от връзката му с шведската ТВ продуцентка Анна Еберстейн, което се появи на бял свят през септември 2012 г. След появата му Хю отново се събра с китайката Тинглан, която роди през 2013 г. третия му наследник – сина му Феликс.

Арнолд Шварценегер
Терминаторът се оказа като в небрано лозе, когато през 2011 г трябваше да потвърди пред съпругата си от 25 години, че има извънбрачен син, който по това време вече е тийнейджър. Арнолд призна за сина си от икономката в дома им Милдред не само пред семейството си, но и в официално съобщение до медиите. Оказа се, че и двамата родители на 14-годишния Джоузеф са били наясно, но са запазили в тайна подробностите около бащата. Самият Шварценегер е научил истината за момчето седем години по-рано, най-вече поради факта, че малкият много е започнал да прилича на него. Именно това накарало и съпругата му Мария да се усъмни, като директно е попитала икономката си Арнолд ли е баща на детето й. Милдред била принудена да признае истината, а по-късно и Терминатора да потвърди думите й.

Стивън Тейлър
Цели осем години нито Стивън, нито Лив са били наясно, че са баща и дъщеря. Причината е, че рокаджията и майката на актрисата – Бебе, са имали кратка забежка, докато тя е била омъжена за друг музикант – Тод Рундгрен. Макар че самият Тод е имал подозрения, че не той е биологичният родител на Лив, все пак се е съгласил да поеме тази роля и да й даде името си. Тайната обаче излиза наяве, когато 8-годишната сладурна среща Стивън Тейлър и другата му дъщеря Миа. Приликата между двете момичета е изумителна и актрисата пита майка си за истината. Бебе признава, че Стивън й е баща. Връзката между двамата обаче става публично достояние шест години по-късно, когато Лив прибавя фамилията на баща си.

Чък Норис
Голямата екшън звезда определено е изживял голям шок, когато през 1992 г непознато момиче му пише писмо, в което споделя, че е негова биологична дъщеря. Самият Чък Норис споделя за този повратен момент в живота си в автобиографичната си книга, разкривайки, че 26 години по-рано е изневерил на съпругата си и в страстната нощ е заченато дете. Дина научила на 16 години, че Норис е неин баща. Още при първата им среща екшън звездата бил убеден, че момичето казва истината, тъй като двамата имали удивителна прилика. Чък има общо пет деца и девет внука.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser