Преминете към основното съдържание

Извънземна ли е Мила Кунис?

Създателите на "Матрицата" с нов филмов шедьовър

Сценаристи и режисьори на филма „Пътят на Юпитер“ са наричаните доскоро братя, но днес Анди Уашовски и Лана Уашовски. Не само този факт, но актьорският състав от Чанинг Тейтъм, Мила Кунис, носителят на Златен глобус Еди Редмейн, Шон Бийн и Дъглас Бут ни карат да отбележим датата 6 февруари в календара с червено, когато филмът тръгва по кината.

Създателите на култовата трилогия „Матрицата“ създават поредния си шедьовър на научно-фантастична тематика. Юпитер Джоунс (Кунис) е родена под звездно небе, което предрича, че съдбата й е отредила велики дела. Вече порасналата девойка продължава да гледа към звездите, но студената реалност я връща на земята – дотук животът й е свързан с чистене на чужди къщи и поредица провали. Едва когато генетично усъвършенстваният бивш военен Кейн (Тейтъм) пристига на нашата планета, за да я открие, тя осъзнава каква е нейната истинска съдба. Юпитер има уникален генетичен код, който я определя като носителка на изключително наследство, което може да промени цялото космическо равновесие.

Кадри от филма „Пътят на Юпитер“

Галерия

Кадри от филма „Пътят на Юпитер“

Създателите на култовата трилогия „Матрицата“ създават поредния си шедьовър на научно-фантастична тематика - „Пътят на Юпитер“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser