Преминете към основното съдържание

Жената на Гордън Рамзи изгуби бебето им в петия месец

Кулинарът сподели новината в социалните мрежи
Гордън и Тана Рамзи
Гордън и Тана Рамзи © Splash

След като само преди няколко седмици Гордън Рамзи се похвали, че със съпругата му Тана ще станат родители за пети път, двойката изгуби бебето. Тана е направила спонтанен аборт, който, въпреки че се е случил в 5-ия месец, не е застрашил живота й, благодарение на грижите на лекарите. 

Самият Гордън Рамзи сподели мъчителната новина в профила си във Facebook. Той обясни, че помятането се е случило през уикенда и благодари за подкрепата на всички свои фенове. 

„Здравейте, приятели, с Тана искаме много да ви благодарим за подкрепата, която ни оказахте през последните седмици. За съжаление, имахме много тъжен уикенд, тъй като Тана изгуби нашия син в петия месец. Заедно сме и се подкрепяме като семейство, но искаме отново да ви благодарим за подкрепата и добрите пожелания“, написа съкрушеният Гордън Рамзи. 

Наскоро в ТВ интервю Гордън Рамзи сподели, че очаква с нетърпение бебето и се надява то да е момче. Кулинарът има три дъщери и един син

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser