Преминете към основното съдържание

Жените на Джони Деп

Кейт Мос
Безспорно 4-годишната връзка на Джони и Кейт беше една от най-коментираните в Холивуд. Двамата ясно изразяваха чувствата помежду си. Те силно се обичаха, но и със същия плам се забъркваха в жестоки скандали, в които имаше бой, алкохол и потрошени хотелски стаи. Именно това води и до раздялата им през 1998 г. Кейт не крие, че Джони е бил един от малкото хора, които са я разбирали и че най-много й липсвала сигурността, която той й давал със съветите си. "Дълги години след това плаках за него", признава Кейт.

8 от 11

Кейт Мос Безспорно 4-годишната връзка на Джони и Кейт беше една от най-коментираните в Холивуд. Двамата ясно изразяваха чувствата помежду си. Те силно се обичаха, но и със същия плам се забъркваха в жестоки скандали, в които имаше бой, алкохол и потрошени хотелски стаи. Именно това води и до раздялата им през 1998 г. Кейт не крие, че Джони е бил един от малкото хора, които са я разбирали и че най-много й липсвала сигурността, която той й давал със съветите си. "Дълги години след това плаках за него", признава Кейт.

© SplashСвързани статии
Джони Деп пристигна в Белград за снимките на „Минимата“

Актьорът ще остане в сръбската столица точно шест седмици

Джони Деп иска да затвори устата на Амбър Хърд

Разводът на актьорите ще бъде брутален

И Уинона Райдър проговори за връзката си с Джони Деп

Двойката се влюби покрай лентата „Едуард ножицата“

Преди раздялата Амбър обвинила Джони в изневяра

„Скандалът беше страшен“, твърди приятел на актьора.

Арестували Амбър Хърд за побой над бившето й гадже

Бенисио Дел Торо защити съпруга й Джони Деп

Джони Деп пак не намери жената на живота си

Вижте с кои красавици е излизал

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser