Преминете към основното съдържание

Жените не искат да се обвързват с този тип мъже

Интересен, но и напълно логичен извод
© iStock

Ние, жените, много внимателно подбираме мъжете, когато става въпрос за сериозна връзка и семейство. И причината за това (както и за повечето неща) е нашият ген и по-точно инстинктът за самосъхранение и продължение и на рода, който е доста по-силен при жените. Грижата за потомството има нужда от стратегически подход.


РАБОТИ ЛИ КОНЦЕПЦИЯТА "ЖИВЕЙ ЗА МИГА"


За съжаление, ние сме склонни да пренебрегваме разни малки или по-големи недостатъци в характера на противоположния пол, но никоя от нас не иска да се обвърже с мъж, решил изненадващо да замине за Африка, за да се полюбува на жирафите. С мъж, който няма планове за бъдещето и предпочита да живее за мига. Все пак с него не просто е трудно, а дори невъзможно да се създаде семейство.


НАИСТИНА ЛИ ИЗЛИЗАМЕ С ЕДИН И СЪЩИ ЧОВЕК?


Когато жената е готова за сериозна връзка или брак, тя съзнателно си търси партньор в живота и баща на децата си, с когото могат да си поделят отговорността. Това означава, че мъжът трябва да е зрял човек. А този, който живее за мига, не може да издържи на напрежението на реалния живот. Той по самата си същност остава дете, въпреки че може дори да ръководи отговорен бизнес.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser