Преминете към основното съдържание

Жените обожаваха Принс (снимки)

През спалнята на великана в музиката са минали куп красавици
Принс с втората си съпруга Мануела Тостелини
Принс с втората си съпруга Мануела Тостелини © Getty images

Въпреки че беше сред миньоните в музиката заради височината си от 158 см., Принс беше определян като един от Великаните в индустрията. След нелепата си смърт, която шокира целия свят, легендата остави след себе си 39 албума, които му донесоха най-престижните награди, включително куп "Грамита", "Оскар" и "Златен глобус".

Сравнително ниският ръст не му попречи да спечели сърцата и на редица известни и неизвестни дами, две от които дори успяха да го заведат до олтара. Макар че повечето от дамите не задържаха вниманието на певеца за дълго време, всички те продължиха да го обичат и след разделите им, като повечето и до днес го определят като „любовта на живота си.“

Мадона, Ким Бейсинджър, Шерилин Фен, Сузана Хофс, Кармен Електра са само част от жените, паднали в плен на "магията Принс." 

Най-сериозна следа в живота му оставя първата му съпруга Майте Гарсия. Красавицата започва работа като танцьорка в групата на Принс и не след дълго двамата се влюбват. Двойката се жени, когато Майте е на 22 години, а певецът на 37 г. Сватбата е през 1996 г. и е навръх Свети Валентин. През октомври същата година Майте дава живот и на единственото дете на певеца - сина им Бой Грегъри. За съжаление момчето умира само седмица след раждането си, защото страда от Синдрома на Пфайфър, болест, която не позволява на главата да расте правилно. Две години по-късно съпрузите се разделят, а бракът им е анулиран. 

Майте е сред първите, които научават новината за смъртта на Принс и коментира пред медиите мъката си от загубата му. „Дори не мога да се сетя за думи, с които да опиша как се чувствам. Този мъж беше всичко за мен, ние бяхме семейство. Съкрушена съм от мъка и отчаяние. Обичах го преди, обичам го и сега и винаги ще го обичам. Сега той е с нашия син“, бяха думите, които бившата съпруга на Принс – Майте Гарсия, каза пред медиите.

Певецът рискува само още веднъж в живота си да застане пред олтара. Това се случва през 2001 г., когато казва заветното "да" на Мануела Тостелини. Тогава тя е на 24 г., а той на 43 г. Двойката се среща покрай благотворителната дейност на певеца. Мануела е тази, която напуска Принс през 2006 г. Тогава той не скри, че е много тъжен от раздялата им. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser