Преминете към основното съдържание

Жените се влюбват не от пръв поглед, а от шести

И първото, което правят, е да гледат мъжа в очите

© iStock

Британски учени анализирали поведението на жени, които не са във връзка и стигнали до извода, че при тях любов от пръв поглед не съществува. Според тях, за да се влюби в потенциален партньор, жената трябва да го погледне поне 6 пъти.

Отначало жената гледа мъжа в очите, едва след това обръща внимание на ръцете му и проверява дали има халка. Следва оценка на дрехите и обувките, осанката, телосложението, поведението, кожата. Т.е., за да се влюби, на жената й трябват не по-малко от 45 минути.

Според специалистите, мъжете са доста по-бързи в любовните дела. На тях им стигат 8 секунди, за да се влюбят от пръв поглед. Освен това, според английските учени, само глупавите жени искат да променят мъжете. Добре образованият кавалер с аналитичен ум, с богат жизнен опит, възпитание и подход осъзнава, че сам трябва да се адаптира към партньорските отношения.


Още по темата

Love is in the air...
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser