Преминете към основното съдържание

Jeremy Scott отправи ясно послание към американската власт

По време на ревюто си в Ню Йорк дизайнерът излезе с бяла тениска и надпис: “Tell your senators no on Kavanaugh.”

Седмицата на модата в Ню Йорк е в разгара си, а ние няма как да не обърнем внимание на един от най-големите провокатори в модата - Джеръми Скот. Преди броени дни той представи новата си колекция за сезон пролет-лято 2019 пред погледните на десетки звезди, сред които бяха Парис Хилтън, Карди Б и Джиджи Хадид. 

Jeremy Scott S19

В новата колекция присъстваха ярки цветове, кожа, прозрачни материи и много блясък. Неподправеният и провокативен стил на дизайнера отново демонстрира как комбинациите от силуети, текстури и други елементи от всеки костюм, които не попадат в канона на модата и стила, могат да съществуват едновременно.

Скот застана с първото политическо изявление, направено по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, което е свързано с епохалните хаотични изслушвания на Кавана. Дизайнерът се качи на подиума, за да поздрави всички присъстващи, облечен с тениска и надпис гласящ: “Tell your senators no on Kavanaugh.”

В галерията от снимки ще откриете цялото ревю на Jeremy Scott за сезон пролет-лято 2019:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser