Преминете към основното съдържание

Животинските щампи - задължителен елемент в женския гардероб за есен-зима 2018/2019

Тази есен отново ще се радваме на леопардовите палта, тигровите рокли и зебровите ботуши, но съчетани в смели комбинации с каре, райе и ярки цветове

Банално или не, животинските принтове се завръщат в колекциите на почти всички модни марки. За някои брандове този принт е еталон и никога не е излизал от колекциите им, за други, това е поглед към близкото минало и колекциите от преди няколко сезона. 

Dolce&Gabbana FW18/19

Този сезон забелязваме, че съчетанията с животински принт са доста по-смели. Характерно е смесването с каре или райе, както и комбинирането му с ярки цветове. Не се притеснявайте да смесите два различни животински принта. С подобна комбинация също ще изглеждате тренди. 

Versace FW18/19

През новия сезон всички почитатели на модата могат да избират и различни аксесоари, по които този принт да присъства - от чантите, през обувките и коланите до бижутата. Разгледайте галерията от снимки, в която ще намерите нашата селекция с едни от най-интересните комбинации на животински принт за есен-зима 2018/2019:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser