Преминете към основното съдържание

Жизел Бюндхен е обсебена от тялото си, Том Брейди - от футбола

Всеки ден им е разпределен до минута
Жизел и Том
Жизел и Том © Getty images

Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди показаха, че са успели да се справят със семейните си проблеми, слуховете, че помежду им има напрежение отново започнаха да се разпространяват по медиите.

Причината е, че след загубата на тима на футболиста, съпругата му не само, че не беше в публиката, за да го подкрепи емоционално, но и на другия ден беше забелязана да отлита за Бразилия заедно с двете им деца.

Приятел на двойката даде да се разбере, че пътуването на моделката е било предварително уговорено, тъй като двамата с Том са смятали, че отборът му ще победи. Що се отнася до нови драми - подобно нещо поне на този етап не грози щастието на звездното семейство. Причината е, че всеки от съпрузите е много фокусиран върху своята си работа и всеки ден им е разпределен до минута.

"Том е обсебен от футбола. А Жизел е изключително фокусирана върху тялото си, заради което и ежедневно посещава фитнес салона", обяснява мъжът. "Докато тя е там, в дома им пристига готвачът, който цепи минутата, за да започне приготвянето на храната за семейството. Тя след определен график - тренира, прибира се, хапва, прибира децата. Те живеят много фокусиран живот. Ако има и намек за някакво напрежение между тях, то това ще е заради миналогодишния футболен скандал с манипулирането на мачове, в който беше забъркано и името на Том. Мисля, че той си е поставил като задача да направи и невъзможното, за да промени мнението на хората за себе си, тъй като не иска да има подобна репутация."

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser