Преминете към основното съдържание

Жизел Бюндхен и Том Брейди пред развод

Една от най-влиятелните двойки се разпаднa
Том Брейди и Жизел Бюндхен
Том Брейди и Жизел Бюндхен © Getty

Поредната шокираща звезда раздяла е на път да стане факт - тази на топмодела Жизел Бюндхен и съпруга й – футболната звезда Том Брейди.

Приятели на двойката разкриха пред американските медии, че те отдавна не са щастливото семейство, за което се представят в публичното пространство, а отношенията им са на ръба. Скандалите помежду им били ежедневие, като раздялата е почти сигурна.

Битката между тях тепърва престои, тъй като освен попечителството над двете им деца, те ще трябва да си разделят и общото им богатство, което се равнява на 460 милиона долара.
Макар че в предбрачния им договор те са се разбрали всичко да се дели поравно, едва ли и Жизел, и Том ще си дадат парите така лесно.

Любопитното е, че името на бившата бавачка в семейството на Бен Афлек - Кристина, също беше забъркано. Само преди дни нейна снимка, на която се вижда, че си е сложила пръстените на Бреди, се появи в интернет. Оказа се, че кадърът е направен по време на полет към Лас Вегас, с частен самолет, на който са били Кристина, Том Брейди и Бен Афлек.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser