Преминете към основното съдържание

Жизел Бюндхен и Том Брейди спасяват брака си

Футболистът се държал лошо със съпругата си
Том и Жизел
Том и Жизел © Getty images

След като световните медии гръмнаха с новината, че Жизел Бюндхен и Том Брейди са пред развод, няколко месеца по-късно негативните емоции в семейството им са поутихнали и изглежда двойката ще даде втори шанс на брака си.

Приятел на звездните съпрузи даде да се разбере, че не само поведението на футболиста е било причината за проблемите им, а и това на сексапилната му половинка, известна във VIP средите с нелекия си характер. 

„Отношенията им се влошиха, след скандала, в който се забърка Том – обвинението, че е участвал в схема за манипулиране на мачове. През това време те почти не си говореха, като Жизел използваше стреса, през който той преминаваше, за да го обвинява за всичките им проблеми в брака. А истината е, че повечето им скандали започнаха много преди това, защото Жизел винаги гледа първо себе си, а чак след това Том”, обяснил аверът на Брейди.

Бюндхен дала да се разбере, че двамата няма как да продължат заедно, ако не започнат да посещават семеен терапевт. Съпругът й се съгласил, след като тя ясно му показала, че може да живее и без него. В най-кризистния за съпрузите момент тя си хванала куфарите и децата и заминала за Бразилия при родителите си. Именно това бил моментът, в който спортистът се стреснал и разбрал, че може да изгуби семейството си.

Посещението при терапевта явно е повлияло добре на семейството, тъй като разводът поне за момента вече не е на дневен ред.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser