Преминете към основното съдържание

Жизел Бюндхен проговори за трудностите в брака си

Ще има ли развод за модела и Том Брейди?
Жизел и Том
Жизел и Том © Getty images

Най-скъпоплатеният модел в света – бразилската красавица Жизел Бюндхен, проговори в ТВ интервю за брака си с американския футболист Том Брейди и трудните моменти, през които са преминали.

Повод за гостуването на Жизел беше отпечатването на едноименната й книга Gisele („Жизел“), която беше в лимитирана серия. Общо 1000 бройки се появиха на пазара, всяка от които е на скромната цена от 700 долара. Изглежда сумата се оказа нищо за верните й фенове, които изкупиха тиража още преди да стигнат до рафтовете на книжарниците.

Що се отнася до личния й живот, Бюндхен не крие, че още от началото на връзката си с Брейди, двамата са се сблъскали със сериозно предизвикателство - бившата му половинка, актрисата Бриджет Мойнахан, разбира, че е бременна от него.

„Беше сложно, защото си мислих: „Ето, излизам с този мъж и всичко върви страхотно.“ И изведнъж разбираш подобна новина. Не знаех какво да правя. Беше един от тези моменти, в които си мислиш дали да не избягаш. Днес обаче, осем години по-късно, не мога и да се замисля за по-сладко бонус дете от него", обяснява Жизел.

С Том преминахме през доста трудни моменти. Тогава обаче разбираш кои са приятелите ти и кой в действителност те обича“, споделя още Бюндхен. „Баща ми винаги е казвал, че качеството на живота ми зависи от качеството на връзките ми. Независимо колко ни е било трудно, винаги сме се подкрепяли. И това е най-важното нещо в живота - подкрепата и любовта.“

И макар че сериозно се говореше, че двойката е пред развод, изглежда днес те са изгладили недоразуменията помежду си и бракът им е по-стабилен отвсякога. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser