Преминете към основното съдържание

Жизел и Том заедно на сватба. Изглеждат ли щастливи?

Двойката преминава през труден период в брака си
Жизел с дъщеричката си
Жизел с дъщеричката си © TheImageDirect

Бразилският модел Жизел Бюндхен и футболистът Том Брейди за първи път се появиха заедно на публично място, след като в медиите гръмна скандалът, че двамата се разделят. Съпрузите и децата им бяха сред присъстващите на сватбата на сестрата на Том - Нанси.

Папараците успяха да щракнат двойката на излизане от католическата църква, където се състоя сватбата. Жизел беше заложила на красива рокля, която очертаваше перфектните й форми.

Докато слизаше по стълбите, хванала за ръка дъщеричката си Вивиен, Жизел беше навела глава и не направи и опит да се усмихне, въпреки че присъства на много щастлив повод. Малко след нея по стълбите мина и съпругът й Том, който пък беше в компанията на сина им Бенджамин, както и синът на футболиста от предишна връзка - Джон.

За радост на близките на Том той се появи с цялото си семейство, но по всичко личи, че напрежението между съпрузите все още продължава. Макар че Жизел имаше намерение да се раздели с мъжа си, тя реши да му даде втори шанс, след като той се съгласи да посещават семеен терапевт.

© TheImageDirect, Том със синовете си

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser