Преминете към основното съдържание

Жълтото във визията носи позитивност и радост

Теорията на цветовете е излишна. Бъдете слънчеви с най-слънчевия цвят
© ImaxTree

Колкото и да ви убеждават, че жълтото е прекрасен, но твърде рискован в модата цвят не се доверявайте без да сте пробвали. Не е нужно да изпадате в крайности, изцяло в жълто е само за най-смелите, но няколко щрихи в този цвят могат да преобърнат и най-критичната ситуация (лична или работна).

Ето няколко начина за адаптация към гардероба:

Чантата

Това е най-личното пространство на всяка жена, което често волно или неволно се превръща в акцент. Този акцент е достатъчен! Отдавна правилото, че чантата и обувките трябва да са в един цвят се е превърнало в семейна легенда. Така че, добавете жълта чанта към всяка неутрална клоняща към студено гама. Няма да сбъркате.

© Архив на марката, Saint Laurent

Обувките

Един чифт в този цвят ще подчертае всяко ваше движение особено, ако е на ток. Дори с дълга пола или широк панталон, ако добавите жълти обувки ще бъдете забелязани.

© Архив на марката, Sies Marjan

Правата пола

Скучна секретарска или учителска класика – грешно решение. Полата тип „молив“ в слънчев нюанс е всичко друго, но не и скучна, дори в партньорството на бяла риза.

© Архив на марката, Altuzarra

Роклята

Дори със съвсем семпъл моден характер, напомнящ права риза, роклята в жълт цвят се превръща в звезда с ведър характер. Мястото до нея уместно се заема от най-удобните ви и скучни обувки.

© Архив на марката, McQ Alexander Mcqueen

Сакото

Въпреки мъжкия си характер жълтото сако с ревер изразява едновременно и сила, и мекота. Това е златната среда в която можете да изглеждате женствено и едновременно сериозно.

© Архив на марката, Racil

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser