Преминете към основното съдържание

Кафяви мечки принудиха Хари и Меган да обявят къщата си за продан

Херцозите продават имението си в Калифорния. Причината – тяхната къща-мечта се превърнала в истински кошмар.

След напускането на Лондон принц Хари и съпругата му заживяха в Канада, а само няколко месеца по-късно смениха локацията и се преместиха в Лос Анджелис. През 2020 г. срещу сумата от 12,4 милиона долара херцозите си купиха имение в Монтесито, щата Калифорния, и се отдадоха на мечтите си да имат истински дом, в който на спокойствие да се наслаждават на семейното си щастие. Но се оказва, че сега трябва да напуснат своя рай.

Всъщност Хари и Меган е трябвало да се замислят още при покупката на имението, което твърде дълго е било на пазара без реални желаещи да го закупят. През това време цената му пада на половина. Причината – имотът се намира в силно пожароопасен район, а наоколо често има и огромни свлачища. Като капак наоколо редовно се появяват кафяви мечки. Въпреки че имението е в частен квартал, районът не е ограден и животните свободно се разхождат край къщите. Именно тези причини и страхът на херцозите, че нещо може да се случи на децата им, са основната причина да обявят семейното си гнездо за продан и отново да събират багажа.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser