Преминете към основното съдържание

Кая Гербер разкри тайните за красота на Синди Кроуфорд

Дъщерята на супермодела разказа за основната тайна за младостта и красотата на майка си
Кая Гербер и Синди Кроуфорд
Кая Гербер и Синди Кроуфорд © getty

През последната година можем да видим дъщерята на Синди Кроуфорд, 15-годишната Кая Гербер, в редица лъскави списания и промо кампании на известни марки.

Кая доста успешно върви по стъпките на майка си, а и има какво да каже във връзка с външния си вид. 

Преди няколко дни, младият модел стана лице на онлайн изданието Byrdie, където разказа за отношението си към 90-те години на супермоделите и какви трикове за красота е научила от майка си.

"Мисля, че терминът "супермодел " сега се използва малко по-недообмислено. През деветдесетте години на тази титла се е гледало сериозно. Клаудия (Шифър), Наоми (Кемпбъл), Линда (Еванджелиста), Кристи (Търлингтън), майка ми - те са работили здраво и са имали индивидуален стил, и точно това много ми харесва в тях. Всяка една от тях не прилича на другата. Те са били модел за подражание. Това, което те са направили за този сектор е видно и много значимо. Те са отбор на наистина силни и влиятелни жени", споделя Кая. 

 

 

 

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

 

 

"Струва ми се, че този подход се завръща благодарение на модели като Кендал и Джиджи", допълва тя като си признава, че осъзнава приликата си с майка си и че с времето техните взаимоотношения стават все по-близки. 

"Обичам да гледам снимки от времето, когато майка ми е била около моята възраст. Мога да кажа, че аз винаги съм се е опитвала да и подражавам и с вътрешните си качества. За мен майка ми има най-якото, най-красивото лице на света. Ние с нея сме големи приятелки и приятелството ни става все по-силно с всеки изминал ден ", признава Кая, добавяйки, че тя никога не е имала типичните тинейджърски враждебни чувства към родителите си.

Гербер също така споменава, че Синди споделя с нея тайните си за красота. Основният принцип - да не прекалява с грима и да се старае да изглежда естествено.

"Майка ми има голямо влияе върху подхода ми към бюти продуктите и ритуалите. Ключовото правило е колкото малко, толкова по-добре. Винаги съм се вслушвала в този съвет и никога не съм злоупотребявала с козметиката. тъй като тя разваля кожата. Има и други тайни. Например, за да има кожата достатъчно блясък й трябва масло, в което има витамин Е",  казва Кая.

Вижте още от бюти съветите на супермодела Синди Кроуфорд:

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser