Преминете към основното съдържание

Кая Гербер за пръв път излезе на подиума

Дъщерята на Синди Крауфорд направи своя дебют на шоуто на Calvin Klein

16-годишната Кая Гербер има 1,6 милиона последователи в Инстаграм, а зад гърба си има вече една корица на Teen Vogue (Teen Vogue The Iconic Issue). Днес в този списък се добавя и второто шоу на Раф Симънс за Calvin Klein.

"Calvin Klein! Няма думи, които да опишат чувствата ми. А теб те обичам безкрайно много, Раф!"- пише Кая в Инстаграма си под снимката от шоуто. На подиума на Седмицата на модата в Ню Йорк, дъщерята на Синди Крауфорд излезе в жълти панталони, синьо поло и черно-бяла риза.

Calvin Klein SS18

Галерия

Calvin Klein SS18

IMaxTree


КАЯ ГЕРБЕР РАЗКРИ ТАЙНИТЕ ЗА КРАСОТА НА СИНДИ КРОУФОРД


WWD отбеляза, че Кая Гербер за първи път участват в шоуто, защото чак на 3 септември навърши 16 години. След шоуто на Calvin Klein Кая се качи на подиума на Alexander Wang. 

 

 

 

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

 

 

Според предположенията следващото шоу на което Кая ще се появи е това на Marc Jacobs (напомняме, че Кая е лице на аромата Daisy).

В деня преди дебюта й по време на парти след шоуто на Tom Ford Синди Крауфорд сподели за подготовката на дъщеря си: "Аз й дадох много съвети. Особено за Седмицата на модата. Казах й, че ще има и други проекти и не е нужно да прави всичко перфектно. Не можеш да правиш всичко в този свят."


Преди няколко месеца, синът на Синди също дебютира на модния подиум


Гербер-Крауфорд: семейство образец

Галерия

Гербер-Крауфорд: семейство образец

Снимки: Instagram, Getty

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser