Преминете към основното съдържание

Кайли Дженър избра име за дъщеря си

Реалити звездата и партньорът й Травис Скот кръстиха първородната си - Сторми
© getty

Кайли Дженър, даде живот на момиченце на първи февруари и обяви за това няколко дена по-късно чрез публикация в Инстаграм и много личено видео качено в YouTube.
Въпреки това, последователите на Кайли бяха измъчвани от въпроса как е кръстила дъщеря си тя. Известно е, че изборът е бил направен още през декември. 

Много от феновете на "Keeping up with the Kardashians" спекулираха, че новото попълнение на семействотот ще се казва Бътерфлай (пеперуда), поради особената любов на Травис Скот към тях - той е обсебен от символиката на тези красиви същества, а Кайли не веднъж се е появявала на публични места носейки бижута под формата на пеперуди, подарени й от рапъра. 


КАЙЛИ ДЖЕНЪР РОДИ МОМИЧЕНЦЕ


Въпреки това перспективата е неправилна. 

Вчера Кайли публикува в Инстаграм снимка, в което новороденото държи пръста й, а под снимката има надпис "Stromi Webster". 

Очевидно това е името на бебето. 

 

 

 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

 

Уебстър, разбираемо, е истинската фамилия на бащата на детето - Травис Скот (Жак Уебстър). 

Да си кръстиш момичето "Бурна" е повече от оригинално и в този смисъл, по-младата Дженър, не отстъпва на клана си (припомняме, че Ким Кардашян кръсти новородената си дъщеря Чикаго).

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser