Преминете към основното съдържание

Кайли Дженър стана най-младият милиардер в историята

Реалити звездата надмина рекорда на Марк Зукърбърг
© getty

Списание Forbes обяви 21-годишната Кайли Дженър като най-младият милиардер в света за всички времена, която сама е създала състоянието си.

Кайли счупи рекорда на основателя на Facebook Марк Зукърбърг, който стана милиардер на 23-годишна възраст.

Най-младата от клана Кардашян е една от най-популярните знаменитости на Instagram. Тя има над 128 милиона абонати и доскоро беше автор на най-популярната снимка в социалната мрежа с 18 милиона харесвания.


КАЙЛИ ДЖЕНЪР Е НАЙ-ВИСОКОПЛАТЕНАТА ЗНАМЕНИТОСТ ПОД 30-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ


Както отбелязва Forbes, 7 души работят на пълен работен ден в Kylie Cosmetics, а други 5 работят на непълно работно време. Производството, опаковането и дистрибуцията са напълно възложени на външни изпълнители. С финансите и рекламата се занимава майката Кайли - Крис Дженър. Кайли обяснява успеха си в бизнеса със силата на социалните мрежи: "Вече имах голям рийч дори преди да мога да направя каквото и да било".

Припомняме, че през 2018 г. младата Дженър стана най-високоплатената знаменитост на възраст под 30 години. За цялата година тя е спечелила 166,5 милиона долара.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser