Преминете към основното съдържание

Как бихме гримирали г-жа Грей?

Ана е прекалено предсказуема за съпруга на толкова богат и... секси мъж
© Форум Филм България

Бюти визията на Анастейжа Стийл (вече Грей) претърпя прекалено малко развитие от първия филм досега. Ето защо ние действаме по-смело и променяме това, което не толкова не ни харесва, а по-скоро смятаме за прекалено скучно. Предлагаме три вдъхновяващи визии, които перфектно да представят и външно иначе разкрепостания характер на г-жа Грей. Всички те са от последните модни дефилета, така че не трябва да се съмнявате в тяхната актуалност.
 

1. Страстната Ана

Да, тя е доста страстна и разкрепостена в леглото, затова смятаме, че тази визия от ревюто на Dolce & Gababana ще й помогне да изрази тази страст и външно. По-внимателните от вас ще забележат, че във визиията има ярки устни, каквото от време на време харесва и г-ца Стейл. Затова смятаме да ги запазим, като добавим опушен поглед и класическа очна линия.

© Imaxtree

2. Цветната Ана

Тя отказва да приеме цветовете като част от визията, а ние определено смятаме, че това трябва да се промени. Не само защото тези нюанси са много модерни за пролетта и лятото, но и защото смятаме, че ще и отиват. Нашият избор са цветните очи на Missoni, които са в нежен пастелен отенък и не са натрапчиво ярки, но няма как да останат незабелязани. Устните са с матово нюд червило, за да не се отнема вниманието от очите.

© Imaxtree

3. Екстравагантната Ана

Тази визия от L'Oreal е повече от страхотна! Комбинацията от лилаво и синьо върху устните определено би паснала на начина на живот на Ана, която често посещава балове и официални събития. Очите са подчертани само с малко молив и спирала, за да не се отнема вниманието от екстравагантните устни. Смело, но и много стилно!

© Imaxtree

Припомняме ви, че финалната глава „Петдесет нюанса освободени“ идва в кината този петък, 9 февруари.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser