Преминете към основното съдържание

Как червилото може да добави сексапил?

Три са основните тенденции за 2017-та
© ImaxTree, PR

Сочни и блестящи, семпли и матирани или със силен цвят – устните са акцент във визията и начина, по който изглеждат, до голяма степен може да добави или да отнеме от сексапила ви. За пролетта и лятото се откроиха някои основни тенденции за красота, които затвърждават позицията на червените устни, но дават шанс и на не толкова атрактивните цветове.

Натурален цвят

© ImaxTree, Beccaria SS17

С какъв тип червило сексапилът ви е изкусителен е трудно да се каже – това е индивидуално и субективно. И все пак, имайки предвид, че естествената красота е на почит днес, предпочитанията ни са към прасковени или неутрални цветове. Сочни устни с лек блясък е натурална секси визия. Избирайте нюанси, които подчертават естествения цвят на устните ви.

Червени устни

© ImaxTree, Carolina Herrera SS17

Не си представяме класическия сексапил без червени устни. Те отново са на пика на тенденциите за красота, но с допълнителен блясък. Той може да бъде нанесен само в средата на ръба на горната устна. Пурпурно, малиново, с оранжев оттенък – устните в червено са класика.

Тъмни устни

© ImaxTree, Costello SS17

Акцентът върху устните понякога е добре да бъде единствен. В този случай може да си позволите визия тип висша мода. Това показва смелост и увереност, което всъщност е част от сексапила на жената.

В галерията сме селектирали някои от любимите ни визии от подиума за пролет-лято 2017 и най-новите червила, с които да постигнете ефекта. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser