Преминете към основното съдържание

Как да бъдем по-оптимистични? Зелената визия ще ни помогне

Галерия

Цветовете влияят на психиката ни. Ако търсим цвят, който да ни помогне да бъдем по-оптимистични, това ще бъде зеленото. Свързваме го с природата, обновяването и с началото на нов живот. Дългото съзерцаване на зелен цвят успокоява и ни освобождава от лоши и ненужни мисли. А по-тъмните му нюанси свързаме с изразена увереност и стабилност. Ако определяме червеното като цвят, олицетворяващ страстната любов, то можем да твърдим, че зеленият е също любов, но насочена към нас самите.

Нека излъчваме любов не само към близките, но и към себе си. И това в никакъв случай не означава, че сме егоисти. Любовта идва от самите нас, за да я раздаваме, първо трябва да ценим и обичаме собствената си личност. Точно затова сме подбрали в галерията ни 10 зелени визии от подиума, които ще ви помогнат да бъдете по-положително настроени, по-усмихнати и в хармония. Сигурни сме, че Givenchy, Herrera, Jacobs, Mischka, Versace и Victoria Beckham ще ви вдъхновят и ще ви накарат да сътворите визия, достойна за летните им колекции.

Още по етикети

пролет-лято 2020 , зелено
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser