Преминете към основното съдържание

Как да бъдем в хармония със себе си? Обличаме се в зелено!

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Зеленият цвят ни помага да бъдем в хармония със себе си и със заобикалящия ни свят. Свързва ни с природата и ни кара да се усмихваме повече, защото ни зарежда с положителна енергия. Според психологията дългото съзерцаване на зеленото успокоява и ни помага да се отървем от негативните мисли, които тормозят душата ни.

Dolce&Gabbana, Balenciaga, Givenchy, Helmut Lang, Herrera, Jacobs, Marni, Mischka и Versace доказаха, че именно зеленото е един от най-актуалните цветове за пролетта, с изразено присъствие и сила. Той оцвети много от моделите в пролетно-летните колекции и със сигурност се открои с елегантно излъчване.

На подиума дизайнерите представиха разнообразни зелени комбинации, които ще ви вдъхновят. Избрали сме 25 от тях, за да ви заредим с доза пролетно настроение. Роклите с флорални принтове, неоновите нюанси, змийският принт и ресните са само част от нашите стайлинг решения.

Ако определяме червеното като символ на любовта и дълбоката страст, то можем да кажем, че зеленият цвят е също любов, но насочена към нас самите.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser