Преминете към основното съдържание

Как да имате дълги, гъсти и извити мигли най-евтино?

До края на месеца ESTEE LAUDER пуска Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara на половин цена
Над 90 на сто от жените искат спирала, която да направи миглите им дълги, гъсти и извити.
Над 90 на сто от жените искат спирала, която да направи миглите им дълги, гъсти и извити. © iStock

След глоса за устни спиралата за мигли е най-често използваният грим. Да бъдем точни, това е задължителният продукт дори за визиите с ефект „без грим“ и вместо да я наричаме „грим“, трябва да я поставим заслужено в графа „ежедневие“. Като хидратиращата грижа и глоса.

Когато избират спирала, над 90 на сто от жените търсят такава, която ще направи миглите им дълги, гъсти и извити. Искат реномирана марка, за да са сигурни в качеството (миглите, както и косата, страдат най-много от нискокачествени продукти, които увреждат структурата на косъма!). И естествено, търсят най-добрата цена.

До края на месеца всичко това може да го намерите в представителните бутици на ESTEE LAUDER и магазините за селективна козметика. Най-продаваната спирала на марката – Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara до края на месеца ще е на половин цена – 33 лв. вместо 66 лв. Предложението е валидно от 25 май до 31 май 2017 г., но побързайте, защото количествата са ограничени.*

© Estee Lauder

Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara е спиралата с най-наситения черен цвят и уникална формула с Y-образни фибри, които позволяват да постигнете неподражаема визия за своите мигли само с едно потапяне на четката.

*Промоцията важи от 25.05.2017 г. До 31.05.2017 г. или до изчерпване на количествата в участващите магазини и не се съчетава с други промоции и активности.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser