Преминете към основното съдържание

Как да имате перфектни устни без филъри?

Вземете любимото ви червило и следвайте нашите съвети
© Smashbox

Глосът за устни е лесно, но и скучно решение за вашите устни. Да, нанасянето на червило е една идея по-трудно, но резултатът си заслужава. Личният ни опит показва, че то веднага вдига самочувствието ни и ни прави по-щастливи. Нашите съвети ще ви помогнат да постигнете перфектните устни, въоръжени не с инжекция, а с червило.

Не следвайте правилата

Независимо дали е с оранжев или син подтон, ключът към откриването на перфектното червило за вас е то да озарява лицето ви, сякаш слънцето извира от него. Неточният нюанс пък ще ви направи да изглеждате сякаш слънцето се е скрило зад облак.

Следвайте класическата рутина

Ексфолирайте устните си с мека четка за зъби и използвайте хартиена кърпичка между нанасянията, за да може цветът ви да издържи повече.


ГРИМ ИДЕИТЕ, КОИТО ЩЕ ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА ВИ


Експериментирайте с текстурите

Щом откриете цветовете, които наистина ви отиват, използвайте различни текстури червила с този нюанс като класически, глос или металически.

Не прекалявайте с останалия грим

Когато носите ярко червило, нямате нужда от много грим. Можете да нанесете малко фон дьо тен, да добавите спирала, за да балансирате устните, и да нанесе малко малко руж, за да освежите тена.


МОЯТ ГРИМ ЗА 3 МИНУТИ


Не нанасяйте молива за устни преди червилото

Използвайте го, за да запълните празнините, след като вече сте нанесли червило, но трябва да сте сигурни, че моливът ви е в същият нюанс.

„Поживейте“ малко с червилото си

Нанесете го го вкъщи, пробвайте как ще стои с различни дрехи и въобще свикнете да се виждате с него. Това ще ви даде допълнителна доза самочувствие.

И ако все още се нуждаете от причини да си купите ново ярко червило, то ние ви вдъхновяваме да го направите като пробвате червилата на Smashbox. Сред тях има за всеки вкус по нещо – екстравагантни нюанси, но и класически, металически, но и бляскави. Разгледайте галерията ни и изберете!

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser